Početak

  Početak
Proizvodnja PVC bravarije

Proizvodnja PVC bravarije

Odabir pravog PVC prozora za zamjenu postojeće stolarije ili čak na novom objektu nije nimalo jednostavna misija kao što se na prvi pogled čini i potrebno je izdvojiti određenu količinu vremena i detaljno proučiti ne samo ponude koje ste dobili već se bolje informirati o suvremenim izvedbama prozora.

Pri tome nije dovoljno samo razmišljati o toplinskim izolacijskim svojstvima već i o tome kako su okviri proizvedeni i tko će i na koji način izvršiti ugradnju prozora.

Koji su sastavni dijelovi PVC prozora?

Kako bismo uopšte pametno pristupili nabavci PVC prozora, potrebno je upoznati se s karakteristikama PVC prozora. Prije svega, bitno je znati da se PVC prozori sastoje od sljedećih važnih dijelova:  PVC okvira, brtvi, okova i stakala i svaka od njih je podjednako bitna karika na koju treba obratiti pažnju.

About the Author

PRODA MONT d.o.o. Doboj PRODA MONT d.o.o. Doboj

NAČIN POSLOVANJA: OD KUPOVINE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA, PROJEKTOVANJA OBJEKATA, PLANIRANJA I ORGANIZACIJE GRAĐENJA DO IZVOĐENJA RADOVA PO SISTEMU "KLJUČ U RUKE" SA MOTIVOM DA ZADOVOLJIMO ŽELJE KUPACA U ROKU I KVALITETI IZVOĐENJA.

  •   Svetog Save 30,
         Doboj, 74000
         RS / BiH
  •   +387 53 20 61 70
  •   +387 53 20 61 71
  • info@proda-mont.com

Način poslovanja

Od kupovine građevinskog zemljišta, projektovanja objekata, planiranja i organizacije građenja do izvođenja radova po sistemu "ključ u ruke" sa motivom da zadovoljimo želje kupaca u roku i kvaliteti izvođenja.


Više...